Allegri: “Haurem de jugar millor que a l’anada”

Allegri: “Haurem de jugar millor que a l’anada”

El tècnic de l’AC Milan creu que tot i l’avantatge del 2 a 0 aconseguit a San Siro contra el Barça “mai pots jugar tranquil”

Els jugadors i tècnics de l’AC Milan no volen sentir a parlar que l’eliminatòria, després del 2 a 0 de l’anada, ja està sentenciada al seu favor. Així ho han fet saber l’entrenador Massimiliano Allegri i el jugador Massimo Ambrosini aquesta tarda al Camp Nou durant la roda de premsa prèvia al partit de dimarts. Allegri és de l’opinió que en el partit de tornada “haurem de jugar millor a nivell defensiu, aprofitar al màxim les ocasions i gestionar millor la pilota que a l’anada”.

El tècnic ‘rossonero’ ha recordat les bones qualitats d’un Barça que “mirarà de remuntar el 2 a 0 de l’anada”. És per això que, tot i l’avantatge, Allegri ha comentat que “contra el Barcelona no pots estar mai tranquil, ells faran molta pressió i intentaran marcar aviat”. Però ja ha avisat que el seu equip no es tancarà al darrere, sinó que ha confirmat que jugaran amb tres davanters i aniran a marcar com a mínim un gol.

Ambrosini veu l’eliminatòria igualada

En el mateix sentit s’ha pronunciat Massimo Ambrosini, que no dóna per sentenciat el pas als quarts de final: “Crec que els percentatges de passar l’eliminatòria estan igualats entre tots dos equips”. A més, el jugador del Milan ha apuntat que “caldrà fer una lectura correcta del partit, l’hem de preparar amb molt de coratge”. I és que Ambrosini no oblida la qualitat del Barça i el seu joc en què “intentarà tenir la possessió i manar”. Amb tot, ha avisat que “estem preparats per a això”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut