fcb.portal.reset.password

Alexis, somrient durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El xilè Alexis Sánchez ha comparegut aquest divendres en roda de premsa i ha assegurat que la temporada que ve seguirà al Barça perquè és la seva voluntat i la del Club. “El Club vol que segueixi i jo estic molt content de quedar-me aquí”, ha comentat el xilè. “Espero més de mi. Estic tranquil amb el que he demostrat fins ara, però puc donar molt més”, ha afegit. A més, Alexis Sánchez ha dit que ell mai ha pensat a marxar. “Jo no em rendeixo mai i la temporada que ve espero fer-ho encara millor”.

Espero més de mi. Puc donar molt més
Competència en l’atac

Alexis, que ha disputat un total de 27 partits a la Lliga aquesta temporada, ha parlat de la seva incidència en l’equip aquesta temporada. “La titularitat al Barça és molt complicada. Hi ha jugadors importants com Villa, Tello i Pedro també en l’atac que són realment bons”, ha explicat el jugador de Tocopilla, que també ha parlat del seu aprenentatge al club blaugrana. “Jugar al Barça és com tornar a jugar a futbol de nou. He après coses noves. No em poso nota, només que la temporada que ve ho intentaré fer millor”, ha repetit.

Acabar bé la Lliga

Un dels grans objectius d’Alexis Sánchez és acabar la Lliga guanyant els dos partits que queden, contra l’Espanyol i el Màlaga. “Contra l’Espanyol és un partit important, el Barça ha de guanyar sempre, tots els partits, i serà un rival difícil”, ha explicat el xilè, que ha comentat què ha sentit amb la seva primera Lliga al Barça. “Ha estat important aquesta Lliga i tot el que va passar amb el nostre entrenador i amb Abidal, ens va motivar molt”.

Tornar a dalt