fcb.portal.reset.password

Alexis ha fet autocrítica aquest dimecres a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Alexis Sánchez ha comparegut aquest migdia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, on, tot i ser un jugador breu i concís en les seves respostes, ha deixat titulars destacats. Un any després d'incorporar-se a la plantilla blaugrana, el '9' del Barça ha reconegut que els seguidors del Barça encara no han pogut veure la seva millor versió. "Encara no ha arribat el millor Alexis", ha dit el jugador, que no dubta a posar-se un cinc sobre deu a l'hora de valorar la seva primera etapa al Club. Les raons per avaluar amb aquesta nota són clares, segons Alexis: "Puc donar molt més i sé la qualitat que tinc com a jugador".

Els objectius per al nou curs

"Accepto la crítica perquè em fa més fort". Alexis sap que en el món del futbol els jugadors poden rebre crítiques en qualsevol moment, i és per això que n’extreu la part positiva per poder ser millor. D'aquesta manera, el xilè ha reconegut que entre els aspectes que ha de perfeccionar és que s’ha de deixar anar “una mica més encara en l'un contra un".

"M'he de guanyar la titularitat, però els ho vull complicar als meus companys perquè s'hagin d'esforçar més en els entrenaments", apunta, conscient, Alexis.

La situació a la Lliga

El jugador també ha parlat de la situació de la Lliga, en què el Barça és líder amb 8 punts per sobre del Reial Madrid, que visita al Camp Nou el proper 7 d'octubre. Primer de tot, Alexis ha explicat que abans de pensar en el Clàssic cal pensar en el Sevilla, ja que "dissabte tenim un partit important". De tota manera, ha apuntat que "falta molt per guanyar la Lliga".

Finalment, Alexis ha apostat per Leo Messi com a guanyador de la Pilota d'Or d'aquest any.

L’Alexis més somrient

Alexis Sánchez és un dels jugadors que més bromes fa dins del vestidor. "Jo vaig venir a jugar i no a explicar acudits. Però sóc alegre i això és el més important per a mi", ha reconegut el jugador.

Tornar a dalt