fcb.portal.reset.password

Alexis celebra un gol de l'equip / FOTO: ARXIU FCB

Alexis Sánchez està en ratxa. Autor de dos gols i tres assistències en els seus dos últims partits, contra el Mallorca (5-0) i el Saragossa (0-3), el jugador xilè s’ha convertit en el tercer màxim passador de gol de la plantilla. Seves han estat fins a 10 assistències, rànquing on només el superen Iniesta (18) i Messi (15). Cesc també n’ha fet un total de 10.

5 a la Lliga, 4 a la Champions i 1 a la Copa

Les 10 assistències d’Alexis han tingut un aliat molt especial: Leo Messi. El crac argentí ha rebut 6 de les 10 passades de gol fetes per Alexis aquesta temporada. El segueixen Cesc (2), Alba (1) i Thiago (1), tots quatre els últims afortunats per la visió d’Alexis, que els va nodrir contra l’AC Milan (Alba), el Mallorca (Cesc, per partida doble) i el Saragossa (Thiago). Per competicions, les seves assistències es reparteixen entre Lliga (5), Champions (4) i Copa (1).

El seu mèrit resideix en els minuts jugats, força menys que els de la resta de principals assistents de l’equip. Alexis n’ha disputat un total de 2.214, pels 3.870 de Messi, els 2.928 d’Iniesta o els 2.682 de Cesc.

Temporada amb 7 gols

A les 10 assistències d’Alexis cal afegir-li els seus 7 gols aquesta temporada. Han arribat contra el Benfica, el Còrdova (2), el Getafe, el Deportivo i el Mallorca (2). En total, Alexis ha marcat un total de 22 gols des que va arribar l’estiu del 2012, temps en què ha disputat un total de 79 partits.

Tornar a dalt