fcb.portal.reset.password

Alexis celebrant un dels gols aconseguits avui. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’estadi Da Luz, on el Barça va disputar la segona jornada de la fase de grups de la Champions, va ser l’últim escenari que va veure com Alexis Sánchez s’apuntava un gol. Aquest dijous, el xilè ha retrobat l’encert de cara a porteria i ha protagonitzat un partit completíssim. A banda de les seves tradicionals desmarcades a l’espai arrossegant defensors i les seves carreres enganxat a la banda, el ‘9’ blaugrana ha firmat un doblet. Alexis ha tornat a somriure, ho ha fet per partida doble i si la sort li hagués estat amiga ho hauria pogut fer en alguna altra ocasió.

“Els dos gols em donen confiança”, ha manifestat després del duel amb el Còrdova. A més ha subratllat que està "content per haver guanyat i passat a la fase següent”. Cal destacar que el xilè, un jugador que sobresurt pel seu treball incansable i per fer aquella feina que queda a l’ombra, té la lliçó ben apresa. “El Barça juga així a tot arreu, encara que porti avantatge sempre va a totes”, ha sentenciat.

A continuació reproduïm altres declaracions de jugadors blaugrana

Bartra

“Sabíem des del principi que no ens podíem relaxar, aquest tipus de partits se’t poden complicar i des del principi hem anat a totes per fer gols i que no ens en fessin”.

“És important que vagi tenint minuts i que em senti bé sobre el camp i aquí a l’Estadi. Ara vénen molts partits i és important que tot l’equip estigui bé”.

“Estem vius a totes les competicions i això fa que hi hagi més partits i minuts. He de seguir entrenant fort per tenir oportunitats i perquè el míster estigui content i tirem tots endavant”.

“Des del primer partit intentarem guanyar tots els partits amb el Màlaga. Hem d’anar partit a partit i preparar-los tots”.

Thiago

“Ens caracteritza aquesta ambició i serietat amb què hem sortit i que ens ha portat on som”.

“La lesió és el que ens para la forma de vida, que és el futbol. Passem un temps sense jugar però si la pots passar bé tornes a gaudir del futbol”.

“M’he sentit amb més comoditat perquè els companys fan que tot sigui mes fàcil i quan tot s’uneix, surt bé”.

“Els companys i jo estem contents per Alexis perquè sabíem que el gol és important per a ell”.

“Hi ha un cert desgast per qualsevol equip amb el qual t’enfrontes. Hem d’anar partit a partit, com sempre hem fet”.

Entrenament a les 11 hores

Aquest divendres el primer equip s’entrenarà a partir de les 11 hores a porta tancada, a la Ciutat Esportiva i posteriorment, Javier Mascherano atendrà els mitjans de comunicació.

Tornar a dalt