fcb.portal.reset.password

Brindis de l'expedició blaugrana a l'avió de tornada / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

A les 20 hores conclou la gala de la FIFA Pilota d’Or. Leo Messi, tetracampió a Zuric, és el gran reclam dels mitjans de comunicació, tot i que també el tercer classificat, Andrés Iniesta, i la resta de components del FIFA FIFPro World XI Dani Alves, Gerard Piqué i Xavi Hernández atenen la premsa. Ho fan fins poc abans de les 21.45 hores, hora en què s’enlaira l’avió que ha de dur tota l’expedició blaugrana fins a Barcelona.

Acompanyen els jugadors el president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i els directius Manel Arroyo i Jordi Mestre, així com el director de l’Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta.

Brindis i bromes

El vol transcorre amb normalitat. Els jugadors i els seus familiars fan bromes amb la Pilota d’Or, amb qui tothom vol fotografiar-se. Especialment divertit és Dani Alves, que l’agafa “com si l’hagués guanyat jo”. Després, directius i jugadors s’uneixen per brindar junts per tots els premis assolits a Zuric i, a les 23.45 hores, l’avió aterra a l’aeroport del Prat.

Fi de trajecte i d’una llarga jornada per a tots els jugadors, menys per a Leo Messi, que encara ha d’atendre una última vegada els mitjans de comunicació que l’esperen a la Ciutat Comtal.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();