fcb.portal.reset.password

Entrenament del primer equip a l'estadi de Montilivi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça ha portat a terme la segona sessió d’entrenament de la jornada aquest dilluns a la tarda a Girona. La bona notícia del dia l’ha protagonitzat Adriano Correia. Al matí completava part de l’entrenament amb el grup, i a la tarda l’ha fet sencer a ple rendiment. També s'han exercitat els jugadors del filial Tello, Sergi Roberto i Rafinha.

En canvi, Jonathan dos Santos no ha pogut viatjar fins a l’estadi de Montivili per la sobrecàrrega que arrossega al quàdriceps de la cama dreta.

Molta intensitat

L’entrenament, d’una hora de durada, ha començat amb escalfament i rondos. Tot seguit, l’equip ha fet un joc de possessió en espai reduït entre dos equips i quatre comodins. La intensitat ha estat alta. El director de l'Àrea Esportiva de Futbol Andoni Zubizarreta no s’ha perdut cap detall des de la mateixa gespa.

Dimarts, una única sessió

L'equip es tornarà a entrenar aquest dimarts en una única sessió preparatòria. Serà a les 9 del matí a la Ciutat Esportiva ia porta tancada. Un cop finalitzi l'entrenament compareixerà en roda de premsa el jugador Andrés Iniesta.

Tornar a dalt