fcb.portal.reset.password

Adriano, en roda de premsa aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Adriano ha reconegut que a mesura que van passant els dies l’equip es va recuperant de la dura derrota a la Lliga de Campions contra el Bayern. “Ens trobem molt millor. Ha estat un pal per a nosaltres per com ha anat la semifinal. Ens hem entrenat amb els ànims més alts que després del partit i ara només pensem en el Betis, que és una final per a nosaltres”. I és que en aquest sentit el lateral brasiler ha recordat que l’equip encara té un objectiu important a assolir. “Ara sembla que tot és negre, però la temporada no ha acabat. Estem pendents de tancar la Lliga”. A més, ha afegit que “es parlava que la Lliga no importava, però ha estat una Lliga amb rivals molt difícils”.Ens hem entrenat amb els ànims més alts que després del partit i ara només pensem en el Betis, que és una final per a nosaltres

El jugador també ha analitzat el partit de dimecres contra el Bayern. “Teníem la il·lusió d’arribar a la final de Wembley, però al Bayern se’l veia físicament millor i tenia les idees molt clares”. I no ha dubtat a afirmar que des de l’arribada del jugador “ha estat un dels partits més difícils”.

Adriano ha apuntat que l’equip “creia en la remuntada perquè quedaven 90 minuts”, però tot i així sabien que “era difícil”. De totes maneres, ha comentat que la derrota no creu que sigui “una decepció”: “D’això es poden treure moltes coses i que aquests errors no es tornin a cometre en el futur”, ha explicat.

Negociacions per a la seva renovació

Adriano ha reconegut que el Club està amb negociacions per tancar la seva renovació. “El meu desig és seguir aquí. Estem a prop d’arribar a l’acord i esperem que en els pròxims dies es pugui tancar”.

Finalment ha parlat de Leo Messi. “Anímicament se’l veu bé. No va poder estar contra el Bayern i això l’entristeix, però ara esta molt motivat i recuperant-se de les seves molèsties com més aviat millor”.

Tornar a dalt