fcb.portal.reset.password

Messi, decebut després d'un gol local / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El duel de colossos a San Siro ha acabat amb l’AC Milan celebrant com un títol la seva victòria per 2-0 contra el FC Barcelona. Dos gols de Boateng –precedit d’unes clares mans de Zapata- i Muntari a la segona meitat han sorprès un equip blaugrana que ha mostrat la seva pitjor cara de la temporada el dia menys oportú. En atac, el Barça no ha creat ni una ocasió clara de gol i, en defensa, el conjunt culer ha vist com l’AC Milan aprofitava les dues oportunitats de què ha gaudit. La nit ha estat rodona per als d’Allegri.

Però el Camp Nou és el Camp Nou. I el 12 de març, el dia de la tornada dels vuitens, el FC Barcelona apel·larà a les nits més màgiques de la seva història per intentar capgirar una eliminatòria que s’ha posat molt i molt costa amunt.

Sense ocasions al primer temps

El partit ha recordat des de l’inici al 0-0 de fa un any. L’AC Milan ha prioritzat la tasca defensiva i no ha concedit facilitats al FC Barcelona, que triangulava amb comoditat fins a la zona de tres quarts, on topava una vegada i una altra amb un mínim de deu jugadors locals. Sense profunditat, i amb un Milan molt ben posat al camp, l’equip blaugrana no ha pogut generar ni una sola ocasió en tot el primer temps.

A l’altra àrea, l’AC Milan únicament ha arribat una vegada, en què Boateng ha rematat massa desviat un llançament de córner. El 0-0 de la mitja part reflectia el que s’ha vist a San Siro.

Boateng avança el Milan

La represa no ha fet canviar el matx. El Barça tenia la possessió, però no aconseguia aprofundir en el seu joc. L’AC Milan es dedicava a defensar-se i, en l’única ocasió que ha tingut, ha fet l’1-0. Ha estat una jugada plena de polèmica, en què Zapata ha tocat una pilota amb les mans i, posteriorment, Boateng ha rematat creuat a gol. Els jugadors del Barça han reclamat la legalitat del gol, però l’àrbitre només ha ensenyat una groga a Piqué per protestar.

Muntari fa el segon

Amb l’1-0 en contra, el Barça ho ha seguit intentant, però ja es veia que aquesta no era la nit dels culers. En la segona aproximació italiana ha arribat també el 2-0, obra de Muntari, que ha rematat creuat des de l’àrea petita. El tram final de partit, sense Puyol al camp (substituït per un cop al cap), l’equip de Roura ho ha provat fins i tot amb Piqué fent de ‘9’. No ha pogut ser. El Camp Nou, en una nit que ha de ser màgica, dictarà sentència.

Tornar a dalt