fcb.portal.reset.password

Abidal, contra l'Istres. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Éric Abidal i Jonathan dos Santos, dos dels tres únics efectius disponibles per al cos tècnic a causa de l’èxode d’internacionals, han participat en el partit d’entrenament que el filial ha disputat contra l’Istres, de la Lliga 2 francesa. Tots dos han disputat 65 minuts del duel a la Ciutat Esportiva. Pinto, en canvi, ha fet treball de camp al marge.

En el cas d’Abidal, aquest era el primer partit més enllà dels que realitza habitualment en les sessions preparatòries amb el primer equip. El 21 de febrer rebia l’alta mèdica, gairebé un any més tard del trasplantament de fetge a què va ser sotmès.

“Som a prop”

Dissabte passat, en la roda de premsa per l’artroscòpia a Puyol, el doctor Ricard Pruna parlava així de la recuperació d’Abidal: “L’alta mèdica va ser un pas molt important perquè va ser un consens entre els metges que li van trasplantar el fetge al Clínic, els del Club i la gent que ha estat al seu costat. Donar l’alta mèdica després d’una malaltia així no és fàcil. A partir d’aquí es va informar els tècnics que es podien començar a plantejar càrregues d’entrenament amb la intensitat que està realitzant el grup i és cert que les està assimilant cada cop millor. El jugador, a poc a poc, està arribant al nivell dels seus companys”.

“No es pot dir exactament quan reapareixerà, però el seu nivell anímic és bo perquè veu que li queda poc per arribar. Crec que no tardarà molt a entrar a una convocatòria. Dependrà dels tècnics, però som a prop”, indicava Pruna. En una compareixença recent, el tècnic Jordi Roura ratificava les paraules del doctor i veia propera la tornada d’Abi.

Tornar a dalt