fcb.portal.reset.password

Éric Abidal, fotografiant-se en directe amb el Marc Guillén, la Sandra Sarmiento, el Llucià Ferrer i el Xavi Rocamora / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Éric Abidal se’n va “trist però content” del FC Barcelona. Dissabte a la nit, al programa ‘El Marcador’ de Barça TV, va reconèixer: "Estic trist perquè volia seguir, però content perquè he viscut sis anys espectaculars en un club que sempre m’ha donat suport i una afició que m’estima”. Com va declarar en la roda de premsa de comiat de dijous, el jugador francès també va voler agrair novament el suport que li han donat jugadors, tècnics i sobretot metges i fisioterapeutes.

Disset minuts sense errades

Com el dia en què Abidal reapareixia contra el Mallorca, el ‘22’ blaugrana va completar dissabte 17 minuts rodons contra el Màlaga (4-1). “He fet 15 minuts bons. No he perdut cap pilota. Això és fruit de molt entrenament i molta feina”, bromejava al plató. En total, Abidal va fer 16 passades, totes bones, i fins i tot va sumar-se a l’atac en un parell d’accions, per deliri del Camp Nou.

Tot i les fortes emocions, Abidal va resistir tot l’acte d’homenatge sense plorar. “Són moments complicats. No volia que s’acabés però ara ja s’ha acabat”, va explicar.

Sobre el seu futur a mitjà i llarg termini, Abidal ha afirmat que, conjuntament amb la seva dona, han decidit venir a viure a Barcelona un cop deixi el futbol. A curt termini, reconeix que deixar la ciutat serà difícil, sobretot per a les seves filles.

Tornar a dalt