fcb.portal.reset.password

A partir de la petició 57 es designaran les 407 entrades disponibles per a socis / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dijous ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 407 entrades de què el Club disposa per als seus socis per al partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (2 de març, a les 16 hores). El número de tall és el 57, i per tant a partir d’aquest número es començaran a assignar les entrades disponibles.

Recordem que els socis del FC Barcelona van demanar 1.562 entrades agrupades en 683 peticions en un procés que es va obrir dimarts a les 10 del matí i es va tancar dimecres a les 19 hores.

A partir d’aquest mateix dijous el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposa d’un total de 598 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (407) i les penyes (102). El 15% d’entrades restants (89) es destinen a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();