10 jugadors del Barça convocats per al Catalunya-Nigèria del 2 de gener

10 jugadors del Barça convocats per al Catalunya-Nigèria del 2 de gener

Johan Cruyff ha donat a conèixer aquest dijous la convocatòria per al partit de la selecció de Catalunya que obrirà l’any 2013 L’exblaugrana Jonathan Soriano i Piti, el futbolista del Rayo, s’estrenaran amb la samarreta catalana

L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm ha acollit aquest dijous al matí l’acte per presentar la convocatòria per al partit entre la selecció de Catalunya i la de Nigèria, que es jugarà el 2 de gener del 2013, a les 19 hores, a Cornellà-El Prat. Hi ha 10 jugadors del Barça –cap altre equip reuneix tants representants- citats per a la cita. Són Valdés, Montoya, Piqué, Puyol, Bartra, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Tello i Sergi Roberto. Cesc no hi serà per lesió.

A l’acte celebrat aquest dijous hi eren presents el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el seleccionador nacional, Johan Cruyff.

A continuació repassem la convocatòria completa, per equips:

FC Barcelona: Valdés, Montoya, Piqué, Puyol, Bartra, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Tello i Sergi Roberto

Espanyol: Kiko Casilla, Raúl Rodríguez, Joan Capdevila, Sergio Tejera, Joan Verdú, Víctor Sánchez i Sergio García

Rayo Vallecano: Jordi Amat i Piti

Getafe: Álvaro Vázquez

AC Milan: Bojan Krkic

Red Bull Salzburg: Jonathan Soriano

Nigèria, una selecció que pot sorprendre

Nigèria no posarà les coses fàcils a Catalunya. L’equip dirigit per Stephen Keshi és líder del Grup F al continent africà per la classificació del Mundial de Brasil amb 4 punts (un empat i una victòria). Els verds porten invictes des del juny del 2012, i des d’aleshores acumulen quatre victòries i dos empats, incloent l’amistós contra Veneçuela al novembre, que van guanyar els nigerians per 1-3.

Jugadors com el porter Vincent Enyeama, del Lille, l’exespanyolista Kalu Uche, el lateral esquerra Taye Taiwo, del Milan o el migcampista del Chelsea, Obi Mikel –que va ser renovat el dia 5 de desembre-, són algunes de les estrelles del conjunt de Keshi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut