fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta / FOTO: ARXIU FCB

Un cop finalitzat el partit contra l'Al-Sadd, Andoni Zubizarreta ha atès els mitjans de comunicació i ha parlat de la lesió que ha tingut David Villa. El director de l'Àrea Esportiva de Futbol del Barça ha mostrat la seva pena per la notícia de la fractura de tíbia de l'asturià. "Sempre que hi ha una lesió com la de Villa, la resta és secundari". I és que, tot i haver passat a la final del Mundial de Clubs, aquest contratemps fa que el partit de diumenge contra el Santos passi en aquests moments a un segon pla. Zubizarreta no ha volgut especular sobre les raons de la lesió, assegurant que "el futbol és una activitat que té aquest risc". I no ha volgut parlar de possibles incorporacions en el mercat d'hivern per suplir la baixa de Villa.

"És difícil jugar aquest tipus de partits"

A l'hora d'analitzar el partit contra l'Al-Sadd, Zubizarreta ha apuntat que l'equip de Qatar "ens ha tingut molt respecte des de l'inici, amb 10 jugadors a la seva àrea. Han defensat molt a prop i han recorregut a les faltes". A més, ha destacat que, tot i que l'estadi estava ple, "hi havia molt poc ambient". És per això que, davant de totes aquestes circumstàncies, el director esportiu ha apuntat que "és difícil jugar aquest tipus de partits i crec que l'hem solucionat de manera professional".

La final contra el Santos

De cara a la final contra el Santos, Zubizarreta ha destacat del rival brasiler la manera de "combinar la capacitat tècnica i tàctica, amb el talent individual". Amb tot, ja ha avisat que "competirem amb el que sabem, que és tenir la pilota".

Rosell visita Villa

Després del partit, el president Sandro Rosell s'ha dirigit a l'hospital Yokohama Rosai per visitar David Villa. El jugador asturià ha estat traslldat a aquest centre perquè fos sotmès a més proves mèdiques.

Tornar a dalt