fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu / FOTO: A. CAPARRÓS

A poques hores per al tancament del mercat de fitxatges d'estiu, toca balanç del que ha succeït durant la pretemporada. Amb aquesta intenció han comparegut en roda de premsa el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu Andoni Zubizarreta. Bartomeu ha explicat: "Hem intentat complaure tot el que els tècnics ens han demanat, sempre des del punt de vista més auster i defensant els interessos del club".

Conjuntament han repassat els moviments del mercat, el rendiment esportiu en els primers mesos de curs i els canvis en l'organigrama tècnic . "El repte continu és mantenir l'excel·lència en cada entrenament, en cada partit", ha assegurat Zubizarreta.

Això sí, el basc, satisfet per la consecució de les dues Supercopes, no s'ha volgut marcar l'obtenció de més títols com una obligatorietat: "L'objectiu és competir al màxim nivell cada dia per competir al màxim a cada partit i a cada competició. Aquest és el joc en què més hi té a veure l'imprevist, un gol a l'últim minut ho canvia tot".

Moviments de despatx

En matèria d'altes i baixes, el Club ha anunciat la cessió d'Aleksandar Hleb al Wolfsburg, "amb un cost en funció dels partits jugats". D'altra banda, Zubizarreta ha explicat l'estat de la renovació d' Abidal. Segons ell, "necessita molt respecte i ell ha de trobar el moment per reprendre-la". Sobre la continuïtat del lateral del filial Martin Montoya ha afirmat: "Ho tancarem, n'estic segur".

L'exporter del Dream Team també ha tractat el rècord de partits amb el Barça que des de dilluns comparteix amb Víctor Valdés. "És un dels millors porters que hi ha hagut a la història del futbol. Els números són la conseqüència del convenciment que des de petit hagi volgut ser el porter del Barça. Tenim una assegurança a la porteria", ha declarat.

Per acabar, preguntat per la renovació any a any de l'entrenador Pep Guardiola, Bartomeu ha respost: "Intentem fer el possible perquè el club millori. L'important és que li donem les millors eines de treball perquè faci la seva feina, que és espectacular, genial. Si els hi donem, quan arribi el dia de parlar de la renovavió serà difícil que digui que no. És la peça més fonamental de l'èxit del Club en els últims anys".

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();