fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta atén als mitjans a l'hotel. Arxiu (FCB)

Andoni Zubizarreta atén a les ràdios a l'hotel. Arxiu (FCB)

A primera hora del matí, Andoni Zubizarreta ha atès als mitjans de comunicació a l’aeroport del Prat. El viatge a Minsk és llarg i tocava matinar. L’equip afronta el pròxim compromís Europeu amb l’il·lusió de sumar els tres primers punts, sent conscients de la dificultat. “A la Lliga de Campions has d’intentar sumar el màxim número de punts per resoldre primer la classificació i després lluitar per ser primers de grup. Cada partit és un repte i no ens ho posaran fàcil”, assegura.

Màxim respecte al Bate

És la segona participació del Bate Borissov a la Lliga de Campions. El 2008 ja es va enfrontar al Madrid, Juventus i Zenit a la fase de grups. “Ells han fet mèrits per ser aquí”, diu Zubizarreta. “A la lligueta a vegades hi ha equips com el Bate que al principi són desconeguts i després acaben sent la sorpresa. A la Champions es difícil veure partits amb una gran diferència de gols i segur que ells posaran les coses complicades al Barça”.

Sobre Guardiola

Andoni Zubizarreta ha deixat molt clar que les relacions entre el tècnic del FC Barcelona i el president Rosell “son extraordinàriament fluides, sobretot en la mútua confiança”. I ha afegit: “El Pep té el màxim compromís amb el club i amb l’actual junta”.

Tornar a dalt