fcb.portal.reset.password

Zubizarreta, en el transcurs del viatge a Milà / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta ha atès els mitjans de comunicació abans de sortir cap a Milà. “Sabem què hem de fer per arribar a la final. D'entrada, un gran partit contra un gran rival. És una de les millors eliminatòries d'aquests quarts de final. Serà un partit complicat contra un rival que ja coneixem”, ha afirmat el director de l’Àrea Esportiva de Futbol. El Milan es torna a creuar amb el Barça en aquesta edició de la Champions. “Els dos partits de la fase de grups ens permeten conèixer-nos una mica millor però també sabem que una eliminatòria es juga diferent”, ha destacat Zubizarreta.

Sobre les baixes que tindrà l’equip italià per afrontar aquesta eliminatòria, el màxim responsable del futbol blaugrana ha puntualitzat: “Segurament les nostres baixes són més importants que les que tenen ells. Però els grans equips estan acostumats a jugar en totes les circumstàncies”. Pel que fa a noms propis, Zubi ha recordat: “Els grans equips es componen de grans jugadors. Sí que és veritat que en els grans partits acostumen a aparèixer els grans jugadors perquè els agrada aquest nivell de pressió. Ibrahimovic ho és i serà una referència important per al Milan”.

El director de l’Àrea Esportiva de Futbol ha assegurat que l’equip està en disposició de lluitar amb el Milan per una plaça a les semifinals de la Champions, així com de lluitar pels tres punts de tots els partits de Lliga que queden. “Aquesta és la nostra intenció. Ja veurem si això després ens permetrà guanyar la Lliga o no”, ha conclòs Zubizarreta.

Tornar a dalt