fcb.portal.reset.password

Xavi, aquest matí en un acte promocional / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Guardiola o Messi? Qui és més important al Barça, segons Xavi Hernández? "Per què triar si tots dos poden ser al Barça durant molts anys? Guardiola és un entrenador que ens ha donat molt, tant al Club com als futbolistes, mentre que Messi és qui marca les diferències", ha declarat en un acte promocional. Cal recordar que Messi va afirmar dilluns que Guardiola era més important. Xavi també s'ha referit a la continuïtat del tècnic: "Guardiola és una peça fonamental en tot això. Jo el veig content, està gaudint. Segueix tan competitiu com sempre i, a partir d'aquí, és decisió seva. Jo penso que renovarà".

Sobre aquesta decisió, Xavi ha reconegut que el vestidor no està preparat per a la no continuïtat del de Santpedor, "perquè és el líder del vestidor, qui ordena i posa disciplina, i pel seu treball tàctic i psicològic".

"No volem parlar dels àrbitres"

Un altre dels temes de moda als mitjans de comunicació són els àrbitres. "S'està parlant massa dels àrbitres. Nosaltres no volem parlar dels àrbitres. Som autocrítics. Si estem a 10 punts és culpa nostra. Estem fent bé les coses, però potser no tan bé com anys enrere", ha afirmat el migcampista de Terrassa.

"Fora d'Espanya se'ns valora més"

En aquest sentit, i basat en sensacions seves, Xavi creu que "fora d'Espanya" es valoren més els èxits assolits pel FC Barcelona durant els últims anys, en què ha aixecat 13 dels 16 títols possibles. "És cert que la guerra Barça-Madrid, a nivell futbolístic, no deixa veure els nostres èxits. Crec que ens valoren més fora d'Espanya", ha declarat el migcampista.

Confia en la Lliga

Xavi encara no dóna la Lliga per perduda: "No donem la Lliga per perduda i la lluitarem fins al final, fins que matemàticament ja no es pugui guanyar. El Madrid pot punxar a qualsevol partit. A tots dos ens està costant guanyar els partits, sobretot fora de casa. Fora de casa veig més factible una punxada del Madrid".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();