fcb.portal.reset.password

David Villa, durant el seu parlament / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El 19 de desembre, David Villa era intervingut amb èxit de la fractura a la tíbia esquerra que es va fer durant la semifinal del Mundial de Clubs davant l’Al-Sadd. Tenia per endavant un procés de recuperació d’entre quatre i cinc mesos. Després de poc menys de tres mesos i mig de treball intens, el ‘7’ blaugrana afirma que està “veient la llum al final del túnel”.

Villa s’ha referit a la lesió que pateix i al seu estat d’ànim en el parlament que ha fet en el marc d’un acte en el qual la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han presentat l’acord que estableix que tots els camps de futbol, des de la Primera Divisió fins a la Tercera, disposaran d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions.

Amb moltes ganes

“Estic molt animat, cremant ja l’última etapa, gràcies a Déu, amb molt treball en el dia a dia des que va passar. Estic molt feliç, molt animat, content i amb ganes. Estic veient la llum al final del túnel, i amb ganes de gaudir una altra vegada del futbol des de dins”, ha explicat Villa, just abans de comentar que, des del primer dia de la seva lesió, ha treballat dur per recuperar-se el més aviat possible.

Tornar a dalt