fcb.portal.reset.password

David Villa en roda de premsa. Foto: Miguel Ruiz (FCB)

És la seva segona temporada al FC Barcelona i ha començat el curs de manera excel·lent. David Villa suma 5 gols, dos més que el curs passat en aquestes dates, i s'ha adaptat perfectament a les necessitats de l'equip. I per ell aquesta és la qüestió més important: "Sempre es diu que quan marco és una alliberació i quan no ho faig estic pressionat. Però la meva feina no és només fer gols. Intento ajudar sempre a l'equip. I ho fet tota la vida". El Guaje se sent feliç. Pel moment de l'equip i pel seu personal: "Estic molt content tant dins com fora del camp i el meu desig és el d'estar molt de temps aquí".

Plantilla de qualitat

Aquest estiu han arribat Cesc i Alexis. I amb els seus fitxatges la qualitat de l'equip ha millorat considerablement. "Aquí hi ha jugadors que tota la vida han estat titulars. N'hi ha més d'onze, però no podem jugar tots. Qui surt beneficiat és l'equip", assegura Villa, que entén que Guardiola alinea el millor equip segons les necessitats de cada partit. "La competència sana es converteix en dades molt positives per al grup. Jo intento fer la meva feina el millor possible quan em toca jugar".

Un Messi "genial"

Tothom es rendeix a l'evidència. És el millor sense discussió. I els seus companys es desfan en elogis cap al davanter argentí. "Està fent coses increïbles. Cada dia sorprèn amb un nou rècord, se supera a ell mateix. Ningú es pot comparar a ell i estem feliços de tenir-lo cada dia vestint aquesta samarreta", diu Villa, que l'ha definit com "extraordinari, únic, genial". El '7' blaugrana també s'ha referit a Xavi per dir que "sempre juga bé" i que "Messi també és millor gràcies al seu joc".

Il·lusionats

Després de golejar l'Atlètic de Madrid, el Barça ha recuperat la normalitat. Juguen de meravella i la confiança és alta. Però també saben que el camí és llarg i que s'ha d'anar pas a pas. "El Barça va jugar a un nivell molt alt, però cada dia és diferent i no hi ha cap equip invencible", ha explicat Villa. "Però veiem la il·lusió de la gent. Saben el potencial que tenim i el que podem aconseguir, però som conscients que això acaba de començar".

Més gols que la temporada passada

El 'guaje' ha començat de manera brillant la temporada. Aquest any ja suma 5 gols: 3 a la Lliga, 1 a la Champions i un gol a la Supercopa d'Espanya. El curs passat, a la mateixa alçada en va fer 3.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();