fcb.portal.reset.password

David Villa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

David Villa va ser un dels puntals del triomf del Barça contra el Rayo, amb un gol i el seu habitual treball incansable en atac. En finalitzar el matx Pep Guardiola el va elogiar i aquest dimecres al migdia, en roda de premsa, el Guaje ha expressat la seva satisfacció. "Em sento important, i més quan l'entrenador parla així de mi", ha assegurat.

Sent l'afecte de tothom

Viu del gol, com tot davanter, però l'asturià ha manifestat que no se sent alliberat cada dia que veu porteria: "Sempre he tingut l'afecte dels companys i sobretot del públic, ho noto des del dia que vaig arribar. Per tant no era una necessitat marcar". I continuava: "No li dono importància al que es diu des de fora. No he d'estar pendent de tot això, m'és igual. Treballo perquè l'entrenador, els companys, l'afició i la meva família estiguin contents, i és així".

A més, David Villa ha indicat sentir-se còmode on està ubicat: "Estic ocupant les mateixes posicions que la temporada passada, tot i que a vegades en altres sistemes. He jugat per l'esquerra, alguna vegada per la dreta i últimament pel centre, les conec perfectament". També ha analitzat perquè, malgrat els seus constants desmarcatges, no sempre li arriba l'esfèrica: "Som un equip amb molts homes per davant de la pilota, tenim moltes variants. Només hi ha una pilota i tots no podem rebre-la. Quan no ho faig, genero espais per als altres".

Un triomf important

D'altra banda, Villa ha reconegut que després d'una derrota "sempre és important tornar a guanyar aviat". Per ell, la raó pels millors resultats com a local és senzilla: "Qualsevol equip, i més nosaltres amb l'afició que tenim, ens sentim més a gust a casa. Hem de canviar la situació fora, no perdre més punts i seguir amb la brillant trajectòria al Camp Nou". El pròxim desplaçament serà a Madrid, i el '7' blaugrana ho té clar: "Juguem contra qui juguem sempre plantegem el partit igual. La grandesa d'aquest club ens obliga a sortir a guanyar. Anirem al Bernabéu en circumstàncies diferents als altres anys, però amb la mateixa idea".

Precisament, el Guaje s'ha referit a unes recents declaracions seves sobre les possibilitats del Barça de guanyar el clàssic. "És clar que podem guanyar tranquil·lament, com podem empatar tranquil·lament o podem perdre tranquil·lament. No entenc perquè tot es treu de context", ha lamentat.

Tornar a dalt