fcb.portal.reset.password

Orla de la Masia de la temporada 1985/86. FOTO: ARXIU FCB.

La coneixença i l’amistat entre Tito Vilanova, Jordi Roura i Aureli Altimira ve de molt lluny. Més d’un quart de segle abans de que encapçalessin l’staff tècnic del primer equip del Barça, tots tres eren residents de la Masia. Formaven part d’una lleva amb altres il·lustres jugadors com Pep Guardiola, Guillermo Amor, Luis Milla o Nayim. L’orla de residents de la temporada 1985/86 deixa per a la posteritat les cares d’uns joves Vilanova, Roura i Altimira.

Tots tres van destacar al juvenil i al filial, però no es van poden consolidar al primer equip. El que més a prop va ser de triomfar al Barça va ser Roura, però una greu lesió en un genoll li va truncar les aspiracions. Tito Vilanova, Jordi Roura i Aureli Altimira van seguir les seves carreres lluny del Camp Nou i els seus camins es bifurcarien al Figueres de la Segona Divisió A, el 1992.

Molt temps més tard, aquelles tres promeses del planter del Barça s’han convertit en el primer i segon entrenador i en el preparador físic del primer equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();