fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova. FOTO: ARXIU FCB.

Tranquil, educat, rigorós, perseverant, intel·ligent, responsable i, sobretot, un autèntic apassionat del futbol. Així és com veuen Tito Vilanova algunes de les persones que han fet el camí professional juntament amb ell en algun moment de la seva carrera. Barça TV, en el programa ‘Porta 104’, s’ha posat en contacte amb extècnics, excompanys i deixebles del nou entrenador blaugrana per conèixer el Vilanova més íntim, més desconegut. Des de tots els vessants.

D’alumne a mestre

Així, els seus mentors Joan Font (primer entrenador de Vilanova), Jaume Creixell i Jaume Hugas destaquen el seu tarannà disciplinat i la seva capacitat d’aprenentatge. Futbolistes amb qui va compartir vestidor com Lluís Carreras, Pep Setvalls o Gerard Escoda el defineixen com “un bon company”, sempre implicat i líder. Sergi Lluís Cruz ‘Sepu’, a les ordres de Tito al Palafrugell, el considera un tècnic metòdic i exigent.

Des del seu Bellcaire de l’Empordà natal, Hugas explica: “Passaves per casa seva a les nits i sempre senties que jugava amb la pilota”. Carreras, contemporani a la Masia i ara entrenador del CE Sabadell, comenta: “Fa 28 anys que el conec i recordo quan anava a la universitat amb Jordi Roura. El veig amb el polo verd, pantalons i mocassins”. Sepu afegeix: “Tenia les coses molt clares. Amb la seva manera de parlar i de fer es guanyava el respecte del jugador, que s’identificava amb ell i hi anava a mort”.

Tots ells l’encoratgen i li aconsellen que sigui ell mateix i valent. Estan convençuts que l'etapa de Tito Vilanova al capdavant del primer equip serà un èxit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();