fcb.portal.reset.password

Tello duu sis gols amb el primer equip aquesta temporada / FOTO: ARXIU FCB

Cristian Tello és el revulsiu perfecte. El jugador del Barça B ha marcat fins a sis gols en 366 minuts jugats amb el primer equip, repartits en deu partits de Lliga, Copa i Champions. El seu esclat definitiu va arribar aquest dimecres, contra el Bayer 04 Leverkusen, en què va signar un doblet en la seva estrena europea, en un partit on només va ser 40 minuts sobre la gespa.

Ràpid i vertical, i ubicat sempre com a extrem esquerre, Tello ha sabut aprofitar al màxim les deu estones que li ha proporcionat Guardiola, i té una mitjana d'un gol cada 66 minuts. Ni Messi presenta uns nombres així (fa un gol cada 93 minuts), tot i que l'argentí ha disputat molts més minuts, fins a 3.291.

Dues titularitats, vuit suplències

El que té més mèrit dels seus registres és com els ha assolit: majoritàriament, sortint des de la banqueta. Tello ha estat titular únicament en dos partits del primer equip (a la Copa a camp de L'Hospitalet (0-1) i a la Lliga contra la Reial Societat (2-1)), compromisos en què va jugar sempre el partit sencer i en què va sumar un gol, el que obria el marcador contra l'equip basc.

Els altres cinc gols celebrats per Tello han arribat com a suplent. Tant contra L'Hospitalet (9-0) com contra el Bayer 04 Leverkusen (7-1) el de Sabadell va tenir temps de fer dos doblets, mentre que a camp de l'Osasuna (3-2) un gol seu va servir per retallar distàncies.

Tornar a dalt