fcb.portal.reset.password

L'equip, exercitant-se a Milà / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El primer equip del FC Barcelona, acostumat a exercitar-se a la Ciutat Esportiva els dies després de partit, ha canviat aquest dijous les seves rutines i s’ha entrenat al Centro Sportivo Giacinto Facchetti, en uns camps d’entrenament de l’Inter de Milà. Cal recordar que el Club va prendre aquesta mesura en previsió de la vaga general que s’està celebrant aquest 29 de març a tot l’Estat espanyol. L’equip, doncs, tornarà divendres a Barcelona.

Sessió suau per als titulars

L’entrenament, sota un sol de justícia, ha consistit en el treball de recuperació habitual després d’un partit. Els titulars a San Siro (0-0), com es fa sempre, s’han exercitat a un ritme més suau que la resta de companys.

Visita a l’entrenament i tarda lliure

En aquestes instal·lacions, situades dins de Milà, treballen habitualment les categories inferiors -fins a juvenils- de l’Inter, i hi viuen també uns 20 joves en una residència. De fet, han visitat la sessió el director tècnic interista Marco Branca i el director esportiu Piero Ausilio, que han conversat durant uns minuts amb Josep Guardiola i Andoni Zubizarreta.

Ara, els jugadors dinaran plegats a l’hotel i disposaran d’una tarda lliure. Soparan junts a l’hotel a les 21 hores.

Tornar a dalt