fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets, al programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Superats els 150 partits amb el primer equip, Sergio Busquets ja sembla un veterà quan parla de les exhibicions d'aquest equip, i fa un crit a la prudència: "Tenim la gent molt ben acostumada. Sabem que no podem guanyar sempre per 5-0 . El més important és saber què fem bé i què no i intentar millorar". Sobre el partit d'aquest dissabte, contra el Mallorca, va reconèixer al programa 'El Marcador' de Barça TV que l'equip havia "fet els deures" i que una victòria així donava confiança de cara al partit de dimarts a Praga.

"No som màquines"

El del Mallorca va ser el catorzè partit de l'era Guardiola que conclou amb un 5-0. La realitat, però, és que "mai és fàcil" i que l'equip pot tenir partits pitjors, com el del Granada, tal com explica Busquets: "No som robots o màquines. Les coses de vegades surten millor o pitjor. Fer cinc gols i no rebre'n cap és molt agradable".

"Messi és qui marca la diferència"

Messi, tot i que ho pugui semblar, tampoc és cap màquina. Per a Busquets, mai hi ha hagut dubtes amb l'argentí. "Sabem que Messi és el millor jugador del món, que és el líder d'aquest equip i qui marca la diferència. Tampoc és una màquina i hi haurà partits en què no podrà fer gols", assegura.

Satisfet per Cuenca i Deulofeu

L'altra notícia del partit van ser les participacions de Cuenca i Deulofeu. "Que el futbol base doni els seus fruits és important. Un entrenador com Guardiola confia molt en el planter, on les coses s'estan fent molt bé. Segur que arribaran molts més jugadors al primer equip. Tot l'equip els intenta ajudar, els intentem tranquil·litzar, però ells ja vénen molt preparats", afirma.

Tornar a dalt