fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, al migdia. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

Sandro Rosell era la viva imatge de l'alegria en finalitzar el Madrid-Barça. Ell mateix ho ha reconegut sense embuts: "És una felicitat plena. És un gust dirigir aquest Club, tots els culers hem d'estar molt orgullosos".  I continuava: "Ja sé que el que diré és políticament incorrecte i demano perdó per endavant, però els hem donat un bany. Ho vull dir perquè ha estat fabulós, tot el món haurà vist que jugant a futbol aquest equip és el millor del món".

El viatge més curt

Després de l'1-3, el president ha reconegut en to de broma: "Ens estem mal acostumant a venir aquí i treure bons resultats". Al mateix temps, ha confessat que al Bernabéu "sempre ho passes malament al principi", encara que després l'equip esvaeix els dubtes: "Sabem que quan comencem a tocar és un joc de garanties, sabem la qualitat que tenen els jugadors i que dóna fruits".

D'aquesta manera, el Barça -que viatja a Japó des de Madrid- va cap a terres nipones amb el liderat al sac. El màxim representant de la delegació blaugrana al Mundial de Clubs ho té clar: "El vol serà curtíssim, segur que ens ho passarem molt bé. Mai oblidarem aquest viatge".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();