fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell felicita Pep Guardiola després de guanyar la Supercopa d'Europa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ha estat pràcticament el primer en felicitat la plantilla blaugrana una vegada conquerida la quarta Supercopa d'Europa. Sandro Rosell els esperava molt satisfet a la Tribuna. "Sembla fàcil, però no ho és seguir guanyant i tenir el jugadors motivats", ha recordat. Amb les dues Supercopes a la butxaca, el president ha indicat: "L'equip i l'entrenador han tornat a oferir una imatge impressionant d'entrega i valors. Ja en tenim dues al sac".

Es queda amb l'afició

Sobre l'estat del terreny de joc de l'estadi Lluís II, Rosell ha declarat: "La gespa no estava en les millors condicions. Ens ha afectat moltíssim pel nostre estil, però són circumstàncies del joc que s'han d'acceptar". D'altra banda, el màxim dirigent blaugrana ha reivindicat el paper dels seguidors desplaçats al Principat: "Em quedo amb la nostra afició, cívica i amb molt seny".

Cesc, "arribar i moldre"

Sandro Rosell ha volgut ressaltar el paper de Cesc Fàbregras, l'autor del segon gol: "Ha estat arribar i moldre . Abans de rebre la Copa m'ha dit: 'Sort que he vingut abans del 31 perquè, si no, m'ho perdo'. És un encert dels nostres tècnics i de tots els executius".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();