fcb.portal.reset.password

Rosell / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria del FC Barcelona davant l’Athletic Club de Bilbao, i en totes les entrevistes ha volgut felicitar i elogiar l’entitat basca: “M’agradaria felicitar l’Athletic com a club, pels valors que té i representa. En podem aprendre molt”. Unes felicitacions que s’han fet extensives als protagonistes blaugrana: “També m’agradaria felicitar els nostres tècnics i jugadors. I, finalment, els nostres aficionats, que, tot i ser menys, han animat molt. Estem molt contents. És una bona manera de marxar de vacances”.

“És la manera perfecta de reconèixer la tasca del Pep com el millor entrenador de la història del Club. Ens ha deixat un llegat que el Tito seguirà”, ha afirmat el president del FC Barcelona, que  ha afegit: “Tornarem a dir-li al Pep que l’estimem”. Rosell ha assegurat que baixaria al vestidor per felicitar un cop més Guardiola i ha manifestat que “de tot el que s’escriu i es parla, no en faig ni cas. Són comentaris i articles falsos”.

“No veig cap possible canvi de cicle"

Pel que fa al futur immediat, el president blaugrana ho té clar: “El Tito ha de mantenir el que s’ha fet fins ara. No oblidem que ell també n’ha format part. Hem de seguir amb la mateixa línia”. “L’equip és fenomenal. Són increïbles. El Tito ho farà igual de bé. Són jugadors fantàstics”, ha explicat Rosell. “La veritat és que els jugadors estan molt units. Tots donen suport al Tito. Jo no veig cap possible canvi de cicle. Els que ho vulguin veure així s’equivocaran”.

Sandro Rosell ha afirmat que a partir de dilluns començaran a parlar del futur: “Intentarem fer tot el que els tècnics demanin per mantenir-nos com fins ara”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();