fcb.portal.reset.password

Carles Puyol, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

"Està clar que no estem contents amb el partit contra l'Osasuna, però la Lliga no està perduda. Hem de ser realistes i saber que està complicada, però si una cosa té aquest equip és que no abaixa els braços i lluitarà fins al final". D'aquesta manera ha explicat Carles Puyol com se sent el vestidor després de la derrota a Pamplona, però també ha dit com afrontarà el que resta de temporada l'equip. I és que si una cosa té clara el capità del FC Barcelona és que el Barça no dóna res per perdut i no deixaran de banda la Lliga per centrar-se només en les altres dues competicions que hi ha en joc. "Lluitarem per les tres competicions, qui pensi el contrari s'equivoca", ha comentat.

Guanyar i esperar una ensopegada del Madrid

Per a Puyol, ara el Barça ha d'afrontar la Lliga de la mateixa manera que ho ha fet en els altres anys, quan havia anat líder durant bona part de la temporada. "Abans nosaltres anàvem davant i estàvem obligats a guanyar perquè venien de darrere. Ara hem d'intentar guanyar per posar pressió i esperar el que facin ells", ha dit el central. I ha afegit que, tot i dependre del Reial Madrid per retallar la distància, l'objectiu "és centrar-nos en nosaltres. Hem d'intentar guanyar, i si hi arribem, bé, i sinó ho haurem intentat".

El camp els va condicionar

El jugador del Barça no posa excuses a l'hora de parlar de la derrota en el partit contra l'Osasuna, però sí que ha reconegut que l'estat del terreny de joc del Reyno de Navarra els va condicionar. "Sabíem que faria fred, però això no va ser el més important, sinó el camp. Ens va costar moltíssim entrar en el partit. Era difícil aguantar l'equilibri i això és el que més ens va perjudicar, i ens va costar adaptar-nos".

Tornar a dalt