fcb.portal.reset.password

Carles Puyol es dirigeix a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Carles Puyol, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El capità Carles Puyol ha parlat de la situació del Barça a la Lliga després de l'empat a Cornellà-El Prat que ha fet que la diferència amb el Reial Madrid s'ampliés. "Cinc punts és una distància important, però queda molt". Puyol sap que el Madrid està molt fort i que serà complicat el repte, ja que el marge d'error obliga a "fallar poc". Però coneixent l'equip el '5' del Barça està convençut que "no anem a llençar la Lliga i lluitarem fins al final". I ha tornat a recalcar que "és una distància important, però que es pot recuperar".

I encara sobre el partit de diumenge, Puyol no ha volgut parlar sobre les decisions arbitrals. "El que hem de fer és centrar-nos en la nostra feina. No podem controlar els arbitratges".

Cal tancar l'eliminatòria de Copa

El partit contra l'Espanyol ha deixat una mal regust de boca als jugadors i és per això que volen com abans millor que la pilota torni a rodar per tal de demostrar que l'1 a 1 davant l'equip blanc-i-blau va ser una petita ensopegada. Així ho ha explicat Puyol, que veu l'enfrontament de Copa de dijous contra l'Osasuna com una oportunitat per poder girar full. Els blaugranes viatgen a Pamplona amb el 4 a 0 de l'anada, però el capità no es refia d'aquest resultat. "L'eliminatòria està encaminada però tenim l'experiència que fins que no xiuli el final no està. Anem amb molt de respecte, ja que serà un partit difícil en un camp complicat".

La Pilota d'Or de Messi

Carles Puyol també ha parlat de la tercera Pilota d'Or guanyada per Leo Messi. El capità vaticina que el crac argentí "pot batre tots els rècords" guanyant en més ocasions aquest trofeu, ja que "té l'ambició". El defensa, a més, creu que si Messi no hi fos "segurament Xavi tindria alguna Pilota d'Or". Però, malgrat tot, Puyol destaca que l'equip és com una família, que segons el blaugrana "és una de les nostres forces per les quals l'equip ha tret aquests resultats". Una bona relació que va quedar palesa durant els discursos de Pep Guardiola i Leo Messi durant la gala d'entrega, i que el capità ha destacat com a "gestos molt bonics".

Tornar a dalt