fcb.portal.reset.password

Carles Puyol, aquest dimecres. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El dia després que es conegués que s’haurà de sotmetre a una artroscòpia i que estarà sis setmanes de baixa, Carles Puyol ha comparegut en roda de premsa animat i segur que tot sortirà bé. “Això és com una revisió del cotxe. L’any passat ho veia més negre, però aquest no, ho veig tot de color de rosa, ben aviat estaré al màxim”, indicava amb bon humor.

El calvari que va passar la temporada anterior a l’altra articulació li està servint per viure-ho amb més confiança: “Llavors no sabia quina lesió era, mentre que aquí és clara i els metges m’han recomanat fer una neteja ja. Si seguís jugant perjudicaria el meu equip i el meu genoll”.

S’autodescarta per a l’Eurocopa

La inoportuna lesió li farà perdre’s el que queda de temporada amb el Barça i molt probablement la propera Eurocopa. El capità blaugrana lamentava no poder ser al Calderón: “És un mal moment, fa ràbia. Per a mi la final de Copa és el partit més bonic de l’any, és impressionant. Intentaré ajudar en tot el que pugui els meus companys des de fora i gaudir de la final”.

Respecte a les seves opcions de ser a Polònia i Ucraïna, Puyol ha estat clar: “Ho veig molt complicat, a veure com va l’operació, però crec que serà impossible perquè cal un temps de recuperació”. I seguia: “Tenia moltes ganes de jugar el partit internacional número 100 i d’anar a l’Eurocopa, però ara la meva única idea és operar-me i recuperar-me tan ràpid com sigui possible. Segur que sortirà bé”. A més, considera que en una cita d’aquesta magnitud “el més just és que hi vagin els que estan millor”.

“Em vull retirar al camp i no en un quiròfan”

Malgrat el contratemps, Carles Puyol, de 34 anys, no tanca les portes definitivament a la selecció espanyola. “Si tinc una cosa clara és que em vull retirar al camp i no en un quiròfan”, ha manifestat. En aquest sentit, ha assegurat: “La temporada que ve ho valoraré i prendré una decisió”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();