fcb.portal.reset.password

Entrenament a Yokohama / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gran expectació en el primer entrenament del FC Barcelona a Yokohaman, ciutat on s'allotja i jugarà els seus partits del Mundial de Clubs de la FIFA. Els de Guardiola s'han entrenat davant d'una gran expectació de mitjans de comunicació i aficionats japonesos. Després de ser rebuts de matinada a l'aeroport de Narita, als afores de Tòquio, per prop d'un centenar d'entusiastes aficionats nipons amb els colors de l'equip, la comitiva blaugrana ha assistir a dos compromisos oficials de la FIFA.

A primera hora els 23 jugadors i l'entrenador de l'equip, Josep Guardiola, han assistit a la sessió de fotos de la competició i a una xerrada tècnica de l'instructor d'àrbitres de la FIFA, Steve Bennett, amb el qual van parlar i analitzar vídeos sobre el reglament del torneig.

Al migdia (hora local), el Barcelona s'ha entrenat al camp d'entrenament de l'equip local Yokohama Marins, on l'esperaven gairebé un centenar de mitjans internacionals i nombrosos aficionats que estaven a les portes i curiosos que treien el cap des dels edificis confrontants.

Guardiola va programar un entrenament molt suau de prop d'una hora en què els jugadors van realitzar estiraments amb pilota, rondos, carreres i una xerrada amb el cos tècnic.

Suau entrenament

Al centre d'entrenament del Yokohama Marins, que compta ja amb una botiga oficial del FC Barcelona, ​​l'expedició blaugrana ha ofert un quart d'hora d'entrenament a portes obertes per als mitjans de comunicació, mentre que la resta dels exercicis es van realitzar a porta tancada.

El d'avui és el primer pas en la preparació del FC Barcelona al Japó abans de disputar, dijous, una de les semifinals del Mundial de Clubs davant l'Al Sadd qatarià, que es va desfer ahir del Esperance tunisià en els quarts de final del torneig per 2-1.

L'equip tornarà a entrenar-se aquest dimarts a les 18 h (hora local) a la ciutat esportiva del Yokohama Marinos.

L'agenda del primer dia

Aquesta ha estat l'agenda d'activitats del primer dia del FC Barcelona a Yokohama. Totes les hores són locals:

10.00 h Esmorzar
10.30 h Sessió de fotos oficials de la FIFA
11.00 h Xerrada tècnica de la FIFA per part d'Steve Bennet, exàrbitre anglès
12.30 h Entrenament a la ciutat esportiva dels Yokohama Marinos
13.30 h Roda de premsa de Puyol, Alves i Guardiola

Tornar a dalt