fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tot i que ja és un clàssic dels últims anys guanyar el Madrid, Gerard Piqué vol que la gent doni valor a aquests triomfs. "Guanyar al Bernabéu costa molt. Esteu molt ben acostumats", ha comentat el central, que ha afegit que "guanyar costa més del que us penseu". Davant d'això, Piqué ha destacat l'actitud amb què l'equip afronta els duels contra el Madrid. "Tenim un estil implantat des de fa molts anys i sempre el volem aplicar. No importa on juguem i contra qui", ha comentat. I tot això fa que se senti "orgullós i feliç de pertànyer a aquest equip". "Molt pocs equips poden anar al Bernabéu i guanyar com ho hem fet. Això ens fa diferents", ha afegit.

En aquest sentit, Piqué és del parer que si el Barça juga com sap és imparable. "El vestidor es queda amb la sensació que quan som nosaltres no hi ha cap equip que ens pugui parar". A més, ha comentat que "si juguem com sabem ara mateix podem guanyar títols i tornar a ser el millor equip del món".

La trepitjada de Pepe

Gerard Piqué no ha volgut entrar a valorar la trepitjada de Pepe a Messi, ja que "tothom l'ha vist i ja se n'ha parlat molt". I creu que ja hi ha persones encarregades d'actuar sobre aquestes accions i, per tant, "si creuen que la jugada supera el límit en un terreny de joc ells han de fer el pas endavant". "Nosaltres com a Club no crec que haguem d'anar a demanar la sanció per a un jugador", ha comentat.

El '3' del Barça ha destacat el comportament de Messi, que tot i ser trepitjat per Pepe, no s'enfronta al portuguès. "Leo és molt bona persona. Estem massa ben acostumats a les seves reaccions. Ja en són moltes i veiem que el Leo no s'immuta, i això és el que ha de fer". I ha afegit que "és d'agrair que no reaccioni". Per la seva banda, Piqué també ha volgut ressaltar l'actitud dels jugadors del Madrid, que qualifica com a "exemplar", sobretot la dels seus companys de la selecció espanyola.

"No podem fallar a la Lliga"

Tot i que en els duels directes contra el Madrid "el nostre joc s'imposa al seu", Piqué ha reconegut que "la Lliga és una competició completament diferent". No oblida que són cinc els punts que els distancien del conjunt blanc i per això, diumenge a Màlaga, "no ens podem permetre el luxe de fallar".

“Alexis ens ha robat el cor”

Gerard Piqué, de molt bon humor aquest migdia a la sala premsa de la Ciutat Esportiva, ha estat preguntat per un periodista de Xile sobre Alexis Sánchez. El central del Barça ha apuntat que el xilè "és un 10 com a persona", i destaca la gran adaptació al vestidor, "tot i que a vegades no l'entenem" –ha comentat entre riures. Però també ha remarcat la bona feina dins el camp. "Ens aporta moltes coses sobre el terreny de joc. Hem fitxat un gran jugador", ha apuntat Piqué, que finalment ha hagut de dir "sí, ens ha robat el cor", després de la insistència del periodista per treure un titular.

Tornar a dalt