fcb.portal.reset.password

Roda de premsa de Piqué i Mascherano a Japó. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

Roda de premsa de Piqué i Mascherano a Japó. FOTO: MIGUEL RUIZ (FCB).

L'equip continua la posada a punt per a les semifinals del Mundial de Clubs del Japó. Aquest dimarts a la tarda (hora local), el Barça s'ha entrenat i posteriorment Gerard Piqué i Javier Mascherano han comparegut davant dels mitjans. "No podem desaprofitar moments com aquest. La gent et pot dir que jugues bé, però passes a la història pels títols que guanyes", ha declarat el '3' blaugrana.

Al mateix temps, ha reconegut que s'estan adaptant al país i a la competició que afrontaran: "No estem acostumats ni al canvi horari ni a un vol tan llarg. Tampoc tenim massa referències dels equips". I afegia: "Avui hem entrenat una mica més, i a partir de demà encara ho farem més".

"Estem fent les coses bé"

Sobre el triomf recent al Bernabéu, Piqué ha assenyalat: "Estem molt contents del joc i del resultat. Vam marxar amb la sensació que estem en el camí correcte i estem fent les coses bé". Segons ell, "l'equip sabia que estava capacitat per guanyar-hi". També ha parlat de la variació tàctica que es va produir al quart d'hora de partit: "Podem variar el sistema quan vulguem, per jugar amb 3 o 4 defenses".

El Jefecito, modest

D'altra banda, Javier Mascherano, ha entomat amb el seu habitual saber estar la suplència a Madrid: "He d'acceptar el meu lloc. Piqué y Puyol són els centrals titulars i si ells estan bé, han de jugar". A part, l'argentí ha descartat que el triomf culer fos afortunat: "Sort? Jo estava a la banqueta i vaig veure un partit molt diferent, amb un Barça superior que va rebre un gol als trenta segons i no va renunciar al seu futbol".

Finalment, Mascherano ha advertit del risc que corre el Barça al Mundial de Clubs: "Sabem que l'equip europeu compta amb més dificultats que els altres. Per exemple, els sud-americans venen amb més preparació".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();