fcb.portal.reset.password

Piqué, durant un acte promocional / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

Diumenge va tornar el millor Barça, el que goleja equips importants com el València amb una exhibició de futbol difícil de veure a cap altre estadi del món. Per a Gerard Piqué, aquest "és el camí a seguir". "L'equip va respondre molt bé al gol del València i Leo Messi va demostrar un cop més perquè és el número 1. Vam fer un gran partit", ha explicat el central en un acte promocional.

Més confiança

Per al '3' blaugrana és obligatori anar sumant de tres en tres per mantenir viva l'esperança a la Lliga. "Si seguim guanyant podem tenir una oportunitat al final de Lliga. Ara ens toca esperar i fer la nostra feina", ha afirmat, conscient que el títol està complicat després de la inesperada derrota a Pamplona ara fa una setmana (3-2). Amb tot, creu que partits com el del València atorguen "un plus de confiança" a l'equip.

Sobre la final de Copa: "Disfrutaré jugant-la"

Preguntat sobre un dels temes del moment, la seu de la final de Copa, Piqué se centra en l'àmbit futbolístic: "Disfrutaré jugant-la. És igual on es jugui. Al final el més important és que es pugui desplaçar com més gent millor. Tant del Barça com de l'Athletic Club".

Relació "magnífica" amb Guardiola

Arran de la no convocatòria de Piqué contra el Bayer Leverkusen alguns mitjans van afirmar que la seva relació amb Josep Guardiola no era del tot bona. Res d'això: "Va ser una decisió tècnica. Ell decideix i cal respetar-ho. Ell em va donar l'oportunitat de jugar aquests anys aquí i mai li discutiré una decisió".

Ha afegit, a més, que en tenen una molt bona comunicació: "És un tècnic molt comunicatiu. Parla amb tothom dels seus problemes i inquietuds, amb mi també. La nostra relació és magnífica. Cada cop que un necessita dir la seva opinió, parlem. No tenim cap problema".

Sobre la renovació o no del tècnic, també ha estat clar: "Ell té la paraula de si vol seguir o no. Nosaltres estem encantats amb ell. No crec que els seus dubtis vinguin per part dels jugadors. Ens ha dit algun cop que està encantat amb nosaltres. Però ell li dedica 24 hores al Club i pot tenir altres motius".

Tornar a dalt