fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, a la sala de premsa / FOTO: ARXIU FCB

Gerard Piqué ha comparegut aquest dijous al migdia davant els mitjans de comunicació i s'ha mostrat optimista: "Jo firmaria estar així a principis de temporada. Hem guanyat els tres títols en joc, tenim una quarta final assegurada, estem vius a la Lliga i ara disputarem els vuitens de final de la Champions. L'equip dóna la cara cada cap de setmana i això és el més important. Compteu amb nosaltres a final de temporada". "Queda molta Lliga i nosaltres ho donarem tot. Seran els altres els que l'hauran de guanyar i potser se'ls fa molt llarga. La gent ha de confiar en nosaltres" ha afegit el defensa del FC Barcelona.

Un Piqué que advoca per continuar guanyant i que no vol parlar de reivindicacions: "No crec que ens haguem de reivindicar. Crec que sempre volem fer-ho el millor possible. Alguns cops surt millor i d'altres pitjor però el desig sempre hi és. Dins el vestuari ens hem sentit sempre molt forts". I més encara després d'un mes de gener molt exigent. "La càrrega és brutal. Has de ser molt fort físicament i mentalment. Tots hem pogut participar i ens sentim molt importants. Ens hem alleugerat després d'arribar a la final de Copa i ara el calendari es relaxa una mica" ha explicat el central.

Valorar la final de Copa

Sobre la final de Copa, el '3' blaugrana considera que s'ha de valorar: "Ens ha costat molt ser-hi. Osasuna, Reial Madrid i València són equips de nivell Champions que ens han exigit molt. A la Copa sembla que se li doni menys importància però nosaltres anem a totes. Hem arribat a tres finals en els últims quatre anys i intentarem tornar a vèncer i guanyar un altre títol pel Club". Pel que fa a la seu, "no és una cosa dels jugador triar la seu de la final. El més bonic és poder-la jugar i ens hem guanyat el dret a poder fer-ho. La Federació decidirà la seu i nosaltres hi anirem amb tota la il·lusió".

Una final que queda aparcada fins a finals de maig i que Piqué considera positiva per a l'equip: "És quelcom molt positiu tenir una final esperant. Sabem que tenim un títol a només un partit i això ens dóna confiança i tranquil·litat per continuar endavant".

Noms propis

Gerard Piqué també ha parlat d’alguns noms propis de l’actualitat blaugrana, començant pel de Guardiola i la seva possible renovació: “El veig amb més ganes que el primer any”. “Des de que ha arribat, l’equip no ha parat de créixer. S’han guanyat molts títols i han pujat molts jugadors del planter que són un actiu per al club” ha conclòs el defensa. Sobre les dues noves incorporacions d’enguany, Piqué ha estat clar: “Els fitxatges de Cesc i Alexis estan sent vitals. Estan sent molt importants i sense ells segur que no seríem on som ara”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();