fcb.portal.reset.password

PHOTO: ARCHIVE FCB

Feia molts anys que tres vells coneguts com Gerard Piqué, Cesc Fàbregas i Leo Messi no coincidien junts i d'inici sobre un terreny de joc. Gairebé fa deu temporades d'aquella plantilla del Cadet B, primer, i del Cadet A més endavant, en què tots tres compartien el seu futbol. Des de llavors, han passat moltes coses. Messi ha evolucionat fins a erigir-se en el millor futbolista del món, mentre que Piqué i Cesc van marxar i han tornat per acabar triomfant al primer equip del Barça. A Praga, per primer cop aquesta temporada, van sortir tots tres de titulars. Diverses lesions del central i del migcampista i la suplència d'algun d'ells havia impedit que ho fessin abans.

Entesa perfecta, nit rodona

Fins ara, tots tres havien compartit únicament 27 minuts de joc , repartits entre la tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Madrid (3-2) i el 5-0 a l'Atlètic de Madrid. Contra el Viktoria Pilsen van jugar plegats durant 90 minuts, amb una entesa que va quedar palesa, millor que mai, en la darrera jugada del partit, quan Piqué va assistir Messi perquè marqués el definitiu 0-4. Abans, l'argentí havia signat dos gols més i Cesc també n'havia fet un. En definitiva, un retrobament perfecte per a tots tres.

Un balanç de 5-0

Amb tots tres sobre el camp, en aquests 117 minuts junts, el conjunt de Guardiola ha signat un balanç favorable de 5-0. Als quatre gols anotats a l'Eden Stadium de Praga cal afegir-hi el que va fer Messi al Camp Nou contra el Madrid, i que va servir per guanyar el primer títol de la temporada. Amb Piqué, Cesc i Messi sobre el camp, l'equip encara no ha encaixat cap gol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();