fcb.portal.reset.password

Pinto, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Tot i que encara queden alguns serrells per resoldre's, José Manuel Pinto ha avançat en roda de premsa que la seva renovació per una temporada més amb el FC Barcelona és molt a prop. "Tenim avançada la renovació. Sóc molt feliç", ha confirmat el porter.

No es refia de L'Hospitalet

Pinto, que serà titular aquest dijous contra L'Hospitalet, no creu que l'eliminatòria ja estigui resolta: "Ja estem preparant el partit i no serà fàcil. No només pel cansament acumulat del Japó, que jo crec que arribarem bé, sinó perquè L'Hospitalet va demostrar a l'anada que ho pot fer bé i que ens posarà les coses difícils. Estem mentalitzats". Cal recordar que el Barça va guanyar 0-1 a camp de L'Hospitalet en el partit d'anada.

"Villa té ganes de tornar"

Sobre David Villa, lesionat pels propers 4 o 5 mesos per una fractura a la tíbia durant les semifinals del Mundial de Clubs, el porter ha reconegut que encara no ha pogut anar a veure'l a l'hospital, però que ha intercanviat missatges amb ell: "M'he aixecat molt tard i encara no m'he apropat. Ens hem enviat missatges i he vist el vídeo que va penjar. Ja hem vist que és molt fort i les ganes que té de tornar. M'alegro per ell, perquè la intervenció va anar bé".

La recepta de l'èxit

Pinto també ha explicat quina és la recepta de l'èxit d'aquest Barça: "Perseverar, tenir il·lusió i molta ambició". El porter ha explicat que alguns dels seus companys que ja han guanyat tots els títols possibles continuen "amb la mateixa il·lusió que els joves del planter". Sobre la importància del trofeu assolit al Japó, el porter ha afirmat que "per mi tots els títols són igual d'importants, però és respectable que altres pensin el contrari".

Tornar a dalt