fcb.portal.reset.password

Guardiola, durant el partit a València / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després d'un altre València-Barça que quedarà per al record pel futbol, l'emoció i els gols viscuts, Pep Guardiola ha qualificat el matx així: "Ha estat un meravellós espectacle, una gran exposició d'aquest joc tan bonic". El tècnic blaugrana ha volgut felicitar el València, "un molt bon equip, amb un bon entrenador". Fent resum del que s'ha vist sobre la gespa, ha declarat: "Ens han creat problemes a la primera part, a la segona no tants i hem millorat en els últims 20 o 25 minuts".

Moviments tàctics

A Mestalla, el Barça ha començat amb un 3-4-3, que ha canviat a la represa pel 4-3-3 habitual i ha acabat amb el dibuix tàctic inicial. Guardiola ho ha explicat: "Sabíem que en els últims partits ens atacaven per la banda esquerra i al principi hem buscat que Mascherano la tanqués". I continuava: "Al descans hem canviat 4 defenses per donar més estabilitat a l'equip, perquè no estigués tan angoixat. Al final hem acabat amb defensa de tres i és quan hem estat millors".

Una vegada més, el de Santpedor ha recalcat la dificultat de vèncer partit rere partit, desmentint la hipotètica 'Lliga de dos': "Podem estar dacord o no amb les paraules dels dirigents, però els futbolistes sempre posen les coses a lloc. Són gent que competeixen. No hi ha cap equip que surti sense pensar que pot guanyar".

Satisfet pel partit

Amb tot, Guardiola marxava de València "molt satisfet pel partit". Considera, en línies generals, "just el resultat". Segons ell, "és el camí a seguir". Això sí, l'entrenador del Barça instarà els seus homes a "aprendre del que no s'ha fet tan bé i a seguir endavant".

Tornar a dalt