fcb.portal.reset.password

Pelé. FOTO: fifa.com

Edson Arantes do Nascimento 'Pelé' ha parlat del Barça de Guardiola en una entrevista concedida al lloc web de la FIFA. El situa a l'alçada dels més grans: "Els he vingut seguint en els últims temps. Aquest Barça és com el meu Santos, o com el Benfica, l'Ajax, l'AC Milan o el Reial Madrid en els seus anys daurats. Van ser equips referència en el seu moment".

O'Rei ho té clar: "De nou, crec que la seva clau és mantenir un grup unit durant molt de temps. El Barcelona és la base de la selecció espanyola. Aquests èxits estan connectats. Com ho va estar en el seu moment l'èxit de l'Ajax amb el de la selecció holandesa o el del Santos i el Brasil".

Que corri la pilota

Per si hi havia algun dubte, Pelé ha indicat quin és l'estil que l'enamora: "La gent vol veure aquest futbol, aquest espectacle. Jo sí espero que sigui la base per al futbol del futur, en què la tècnica s'imposi al físic. Per exemple, Alemanya ara té un joc més tècnic". I continuava: "Aquest és el futbol que ens agrada veure: que sigui la pilota el que corre, no els jugadors, i això només passa si l'equip està molt ordenat. Així és el Barça avui, així va ser el meu Santos ... jo vaig ser molt afortunat".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();