fcb.portal.reset.password

Pedro, protagonista de la final de Copa. FOTOS: MIGUEL RUIZ / ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

No havia tingut l’oportunitat de jugar encara a l’Eurocopa i, en la primera ocasió que va tenir, Pedro Rodríguez va demostrar que continua en un gran estat de forma. Va entrar al terreny de joc en el minut 63 de l’Espanya-França, substituint Silva, i es va col·locar com a extrem esquerre. Des de la banda, va desequilibrar i va aportar profunditat a Espanya en els instants en què semblava que se li acabava la gasolina al combinat dirigit per Vicente del Bosque.

Ja en el temps afegit, Pedro va provocar el penal que significaria el 2-0 definitiu, obra de Xabi Alonso. S’havia escapat de Ramy amb una bicicleta fulminant i Réveillère no va tenir més remei que caçar-lo dins l’àrea per evitar una rematada en bona posició.

Amb el canari, ja són set els barcelonistes que han participat a l’Eurocopa: tots els convocats per Espanya excepte Valdés i l’holandès Afellay.

Manté la línia

Després d’una temporada marcada per la falta de continuïtat, Pedro Rodríguez va assolir el seu millor moment en el tram final. Quatre dels cinc gols que va marcar a la Lliga els va signar en les vuit últimes jornades. Aquests registres li van valer la titularitat a la final de Copa contra l’Athletic Club. I al Calderón, com en totes les cites importants, el ‘17’ no va fallar. Un doblet seu i un altre gol de Messi van sentenciar el partit.

Tornar a dalt