fcb.portal.reset.password

El Clàssic torna a despertar l'interès de molts mitjans de comunicació / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

"Tot el món ens mira", afirmava Guardiola aquest dimarts en la roda de premsa prèvia al Clàssic. I no li faltava raó al tècnic del FC Barcelona. Un total de 450 professionals acreditats (entre periodistes, fotògrafs, càmeres, tècnics, etc) seran al Camp Nou per transmetre tot el que doni de si el duel entre el Barça i el Reial Madrid.

Hi ha un total de 120 mitjans de comunicació acreditats per a aquest partit, que representen a 27 països: Espanya, el Regne Unit, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Suïssa, Noruega, Suècia, Àustria, Rússia, Eslovàquia, Sèrbia, Romania, els Estats Units, el Brasil, Argentina, Mèxic, Xile, Veneçuela, el Japó, la Xina, Turquia, Qatar, el Líban, Algèria i el Marroc. D'aquests 120 mitjans, 76 són escrits, i 22 són agències, i hi ha una vintena de televisions i dues ràdios. Un desplegament internacional per a un partit d'interès mundial.

FCB Watch, en ascens

L'aplicació FCB Watch, que serveix per conèixer des de quin punt del món es poden veure els partits del Barça, està tenint un ritme de consultes molt important en les darreres hores: més de 10.000 consultes des de l'Estat espanyol, el Regne Unit, els Estats Units, Mèxic, Colòmbia, França, Austràlia o Suïssa.

Tornar a dalt