fcb.portal.reset.password

Marinus Michels, Frank Rijkaard i Pep Guardiola

Amb Guardiola mai n'hi ha prou. El tècnic és molt a prop d'assolir dues noves xifres que engrandeixen encara més la seva llegenda: es troba una victòria a la Lliga d'igualar les que va aconseguir Marinus Michels i a un únic gol de signar els mateixos que va fer l'equip amb Frank Rijkaard. Dissabte, contra l'Sporting de Gijón, pot assolir aquests registres.

104 victòries a la Lliga

Per començar, Guardiola frega la tercera posició dels tècnics amb més victòries a la Lliga a la història del Club. El de Santpedor n'ha assolit 104 en els 138 partits dirigits (un 75,3% de victòries, més que cap altre entrenador de la història del Club). Es troba, doncs, a un únic triomf dels 105 que va aconseguir Marinus Michels en les seves dues etapes al Club. El tècnic holandès, però, va asseure's fins a 204 cops a la banqueta del primer equip, gairebé 70 partits més que el de Santpedor.

Frank Rijkaard (112 victòries) ocupa la segona plaça d'aquesta classificació, liderada per Johan Cruyff, que va sumar 184 victòries a la Lliga.

A una diana de Rijkaard

Dels 138 partits a la Lliga, Guardiola només n'ha perdut 10, amb un balanç de 368 gols a favor (2,66 gols per partit) i 98 en contra. El seu equip, doncs, es troba a una única diana de les que va assolir el Barça en tota l'era Rijkaard. Amb el tècnic holandès, que va dirigir el Barça durant cinc temporades (2003-2008), es van marcar 369 gols i se'n van encaixar 179, en un total de 190 partits (1,94 gols marcats per partit). Arribarà dissabte el gol que iguali els registres de Rijkaard? Qui el farà?

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();