fcb.portal.reset.password

L'equip, exercitant-se aquest dimecres al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Contratemps d'última hora per al primer equip de futbol. Ni Leo Messi ni Víctor Valdés podran saltar aquesta nit a la gespa del Camp Nou amb motiu del partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Osasuna. I és que segons han informat els Serveis Mèdics del Club, tots dos pateixen un procés gripal amb febre que els ha impedit exercitar-se aquest dimecres i són baixa per a aquest compromís.

Com és habitual els dies de partit a l'Estadi, la plantilla ha fet una última darrera sessió preparatòria, que ha tingut lloc a partir de les 12.30 hores i a porta tancada, per acabar d'ultimar detalls. Han participat en aquest entrenament un total de 17 jugadors del primer equip, així com el porter del Barça B Oier, en aquest últim cas per la baixa de Víctor Valdés.

Iniesta, que aquest dimarts s'havia exercitat amb la resta dels seus companys, ha estat fent treball específic al marge del grup. Recordem que el '8' blaugrana continua recuperant-se de la lesió que es va fer en el partit de setzens de Copa davant L'Hospitalet al Camp Nou.

Un cop finalitzada la sessió, la plantilla dinarà plegada a les instal·lacions del Camp Nou i, posteriorment, disposarà de temps lliure fins a l'hora de concentració a l'Estadi, prevista per aproximadament una hora i mitja abans de l'inici del partit (22 hores).

Tornar a dalt