fcb.portal.reset.password

Messi, guanyador de la Pilota d'Or 2010

Leo Messi va estar l'home més buscat i sol·licitat un cop finalitzada la gala d'entrega del FIFA Pilota d'Or. El '10' del Barça va fer tornar bojos els mitjans de comunicació que l'esperaven a la zona mixta habilitada al Zurich Kongresshaus. I és que tothom volia conèixer les primeres impressions del millor jugador del món 2010.

El primer sorprès

Tot i que dels tres finalistes, Messi era qui més experiència tenia després de guanyar l'any anterior la seva primera Pilota d'Or, el davanter del Barça es va sorprendre quan el seu entrenador, Pep Guardiola, va anunciar el seu nom. Molt nerviós damunt l'escenari del Kongresshaus, Leo Messi va reconèixer que "no m'esperava guanyar-la" després que totes les travesses que s'havien fet no el situaven com a favorit per reeditar el guardó de millor jugador del món.

Agraït als seus companys

El crac del Barça no es va oblidar dels seus companys Xavi i Iniesta, amb qui va compartir la il·lusió per saber qui dels tres s'enduia la Pilota d'Or: "Vull dedicar-lo als meus companys perquè sense ells jo no estaria aquí". I tot i dir que "m'ha tocat a mi", Messi va afirmar que tant Xavi com Iniesta "s'ho mereixien, ja que han fet molts mèrits".

Messi, amb tot, tampoc es va oblidar d'aquells quel'havien votat i de l'afició, tant la barcelonista com l'Argentina. Evidentment que el crac del Barça tampoc es podia oblidar de la seva família a l'hora de dedicar el premi.

Les felicitacions de Xavi i Iniesta

Els primers de felicitar-lo van estar Xavi i Iniesta, que no van dubtar a elogiar-lo. El migcampista de Terrassa va afirmar que Messi "està per damunt de tots, és el millor futbolista i no hi ha color". I va afegir que "és un premi al planter del Barça, és un orgull formar part d'ell". Per la seva banda Iniesta no va tenir cap dubte a l'hora d'assegurar que "Leo és el just guanyador".

Un premi de tots

Per la seva banda, Gerard Piqué va dir de Messi que "és el millor" i va afirmar que "hem de gaudir tots junts perquè és un premi que el guanyem tots". David Villa també va coincidir que Messi "se'l mereixia", com Xavi i Iniesta. L'asturià va assegurar que els dos migcampistes del Barça podien guanyar la Pilota d'Or més endavant, ja que "tenen corda per estona".

Felicitació d’Artur Mas

Un cop acabada la gala d'entrega de la Pilota d'Or, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha trucat al president Sandro Rosell per felicitar el Barça per aquest èxit. Mas també ha parlat amb el guanyador, Leo Messi, i els finalistes, Xavi i Iniesta, a més de fer-ho també amb l'entrenador del Barça, Pep Guardiola.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();