fcb.portal.reset.password

Hattrick de Messi. FOTO: MIGUEL RUIZ- FCB.

"És una bogeria que es digui que estic en crisi perquè no marco cap gol en tres partits". Aquesta és la resposta de Leo Messi davant les veus aparegudes posant en dubte l'estat físic del jugador en els darrers compromisos. Però l'autèntica resposta del crac argentí ha estat en el terreny de joc, on millor es desenvolupa, i fent el que més li agrada, jugant i fent gols. Gràcies al hat-trick contra el Mallorca el jugador suma ja 13 gols a la Lliga, cosa que el reforça a dalt de tot del trofeu Pitxitxi com a màxim golejador.

Messi ha explicat també després de la golejada d'aquesta nit que "no m'interessen els gols quan puc marcar o quan no. El que m'interessa és guanyar".

Adriano

"Hem aconseguit una molt bona victòria a casa."

"Estic a disposició de l'entrenador per al que faci falta. Estic feliç per l'assistència de gol a Leo i a l'Isaac. A poc a poc aniré agafant el ritme per estar al 100%."

Isaac Cuenca

"L'entrenador confia en mi i jo dia a dia demostro el que sé fer. Cada partit surto concentrat i les coses em van sortint".

"Estic molt content i amb molta il·lusió pel gol. En aquell moment no he pensat en res. Només volia riure de l'alegria".

Dani Alves

"Amb el gol he tingut la sort de rematar el gran treball de l'equip".

"L'únic que hem de fer és seguir treballant sense que ens afectin els dubtes que vénen de l'exterior."

"Tenim un gran equip perquè els jugadors s'adapten al que vol el'míster' sense cap problema."

Tornar a dalt