fcb.portal.reset.password

Messi en la portada de la revista TIME

La revista nord-americana TIME ha inclòs Leo Messi entre els 200 candidats d’una enquesta destinada a escollir els 100 personatges més influents del món. La votació està oberta fins al pròxim 6 d’abril, i la llista es descobrirà en l’edició TIME 100, que es publicarà el 17 d’abril. El personatge més votat pels internautes serà inclòs entre els 100 escollits, mentre que la resta seran de l’elecció dels editors de la revista.

En el perfil del ‘10’ blaugrana, la publicació es pregunta: “Tenen fi els rècords que aconsegueix Messi?”. I adverteix: “Compte, Pelé!: Messi pot ser el millor futbolista de tots els temps”. El davanter argentí del FC Barcelona, que és l’únic futbolista masculí que apareix a la llista dels 200 candidats, hi figura juntament amb d’altres noms coneguts, com ara el de Barack Obama, Jeremy Lin, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg, Usain Bolt, Novak Djokovic, Bruce Springsteen, Lady Gaga, George Clooney, José Andrés o Kate Middleton.

En la portada del mes de febrer

El triple guanyador de la Pilota d’Or, que ja va aparèixer en la portada de l’edició del mes de febrer de TIME, està fent una temporada de rècord amb el FC Barcelona. Molt recentment, el jugador batia el rècord històric de César Rodríguez, convertint-se en el màxim golejador de la història del Club en partits oficials. Ja en l’entrevista a Messi del TIME del mes de febrer, Bobby Ghosh presentava alguns arguments sobre per què a l’argentí se’l deu considerar com el millor jugador de la història.Tornar a dalt