fcb.portal.reset.password

Messi opta a un nou reconeixement/ FOTO: ARXIU FCB

Leo Messi continua rebent reconeixements pel seu esplèndid rendiment. En aquesta ocasió, la cadena nord-americana ESPN ha inclòs el ‘10’ blaugrana entre els candidats als premis ESPYS, en el seu cas en la categoria de Millor Atleta Internacional, que s’escull mitjançant una votació ‘on-line’. Els altres tres candidats en aquesta categoria són el també futbolista Cristiano Ronaldo, el tennista Novak Djokovic i la golfista taiwanesa Yani Tseng.

Messi opta al guardó de Millor Atleta Internacional per “la seva velocitat, agilitat i mestria amb la pilota”, que l’han dut a ser “un dels jugadors més rellevants del món del futbol”, segons apunta la descripció que acompanya la seva candidatura. A més, destaca com Messi “es va convertir en el primer jugador en la història que va marcar cinc gols en un mateix partit de Lliga de Campions”, i també el fet que “va assolir 50 gols a la Lliga”.

Els guanyadors, l’11 de juliol

Els guanyadors, en les seves diferents categories, es coneixeran el pròxim 11 de juliol, en el transcurs de la cerimònia dels premis ESPYS. Esportistes com Albert Pujols, Roger Federer, Lorena Ochoa i Usaint Bolt han estat escollits millors atletes internacionals en anteriors edicions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();