fcb.portal.reset.password

Messi, exercitant-se aquest dilluns a la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Passaven pocs minuts de les 5 de la tarda quan Leo Messi ha aterrat a l'Aeroport del Prat. Tot seguit, s'ha dirigit en taxi directament fins a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on ha dut a terme el primer entrenament del 2012. L'argentí, amb permís del Club per incorporar-se aquest dia 2, ha fet exercicis d'acondicionament físic consistents, amb curses a diferents ritmes, i exercicis amb pilota, durant un total de 45 minuts. En definitiva, ha estat un entrenament habitual després d'uns dies sense exercitar-se, sempre sota la supervisió d'un recuperador.

Cal recordar que Leo Messi, com la resta de sud-americans, va començar vacances el dia 19 de desembre, tot just després d'aixecar el Mundial de Clubs al Japó, i va perdre's el partit de tornada corresponent als setzens de Copa, contra l'Hospitalet (9-0).

Alves, al gimnàs

Dani Alves, un altre dels jugadors sud-americans amb vacances des del dia 19, i que aquest dilluns al matí ja ha practicat el primer entrenament conjunt amb el grup, també s'ha deixat veure aquesta tarda a la Ciutat Esportiva. El brasiler ha fet treball de força al gimnàs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();